Άρρωστη με «βαρύ κρυολόγημα» η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος

Άρρωστη με «βαρύ κρυολόγημα» η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος ανέβαλαν λόγω κρυολογημάτων την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21/12 αναχώρησή τους από το Λονδίνο για την ιδιωτική κατοικία τους στο Σάντριγχαμ, όπου παραδοσιακά περνούν τα Χριστούγεννα.

Εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, όπου το βασιλικό ζεύγος παραμένει, ανέφερε: «Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου έχουν βαριά κρυολογήματα και ως εκ τούτου αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στο Σάντριγχαμ σήμερα».
 
Τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονται ήδη στην κατοικία της κομητείας του Νόρφολκ. Μεταξύ αυτών ο δούκας του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ με τη σύζυγό του Κάθριν και τα παιδιά τους, όπως και ο πρίγκιπας Χάρι.
 
Οι βασιλικοί συντάκτες θεωρούν πως το ταξίδι, με το τρένο, θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.
 
Η βασίλισσα Ελισάβετ έκλεισε φέτος τα 90 έτη, ενώ ο δούκας του Εδιμβούργου είναι 95 ετών.
 
Την Τρίτη το Παλάτι ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα θα εκχωρήσει την πατρωνία 25 οργανισμών σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σε μια ένδειξη ότι επιθυμεί να αναθέσει σταδιακά υποχρεώσεις σε νεαρότερα μέλη της οικογένειάς της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE