Αεροδρόμιο Λάρνακας: Χειροπέδες σε νεαρό που διέρρηξε τoυς γονείς του - Καταζητείτο από το 2015

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Χειροπέδες σε νεαρό που διέρρηξε τoυς γονείς του - Καταζητείτο από το 2015

Στην σύλληψη 27χρονου προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση διάρρηξη κατοικίας των γονιών του και κλοπής χρυσαφικών αξίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 27χρονος που κατάγεται από την Ρουμανία συνελήφθη όταν αφίχθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 21:30 την Παρασκευή 16/12 και καταζητείτο από τις 11.9.2015.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του, ο γιος της ενώ είχε αφιχθεί στην Κύπρο για διακοπές το 2015 διέρρηξε την οικία στην οποία διαμένει η ίδια με τον σύζυγο της στο Μούτταλο και απέσπασε απ’ αυτή χρυσαφικά αξίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Ο ύποπτος διαμένει μόνιμα στην Ρουμανία.

Η μητέρα του 27χρονου ανέφερε επίσης στην Αστυνομία ότι ο γιος της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE