Αεροδρόμιο Λάρνακας: Χειροπέδες σε νεαρό που διέρρηξε τoυς γονείς του - Καταζητείτο από το 2015

Αεροδρόμιο Λάρνακας: Χειροπέδες σε νεαρό που διέρρηξε τoυς γονείς του - Καταζητείτο από το 2015

Στην σύλληψη 27χρονου προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση διάρρηξη κατοικίας των γονιών του και κλοπής χρυσαφικών αξίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 27χρονος που κατάγεται από την Ρουμανία συνελήφθη όταν αφίχθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 21:30 την Παρασκευή 16/12 και καταζητείτο από τις 11.9.2015.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του, ο γιος της ενώ είχε αφιχθεί στην Κύπρο για διακοπές το 2015 διέρρηξε την οικία στην οποία διαμένει η ίδια με τον σύζυγο της στο Μούτταλο και απέσπασε απ’ αυτή χρυσαφικά αξίας 5 χιλιάδων ευρώ.

Ο ύποπτος διαμένει μόνιμα στην Ρουμανία.

Η μητέρα του 27χρονου ανέφερε επίσης στην Αστυνομία ότι ο γιος της αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

ΕΔΕΚ: Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή-Εκλέγει Αναπληρωτή Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους

Ολοκληρώνεται το απόγευμα η εκλογική διαδικασία για την ηγετική πυραμίδα της ΕΔΕΚ, η οποία μετά τις εσωκομματικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουνίου για την εκλογή του νέου Προέδρου του κόμματος, σήμερα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θα συνεδριάσει στις 18.00, στο Ίδρυμα Βάσος Λυσσαρίδης, θα εκλέξουν τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους δύο Αντιπροέδρους.

BEST OF TOTHEMAONLINE