Τον έψαχναν στην Κύπρο και τον βρήκαν στην Κροατία - Χειροπέδες σε 57χρονο

Τον έψαχναν στην Κύπρο και τον βρήκαν στην Κροατία - Χειροπέδες σε 57χρονο

Συνελήφθη βάσει ευρωπαϊκού εντάλματος.

Συνελήφθη την Πέμπτη (15/12) με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 57χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς καταδολίευση και διάπραξη κακουργήματος, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, που διαπράχθηκε στην επαρχία Λάρνακας το 2012.

Ο 57χρονος είχε συλληφθεί στην Κροατία, δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, που εκδόθηκε από τις Κυπριακές Αρχές. 

Μετά από απόφαση, των Κροατικών Αρχών, για έκδοσή του, ο 57χρονος μεταφέρθηκε στην Κύπρο την Πέμπτη (15/12) και συνελήφθη με την άφιξή του στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE