Νέα έκπληξη από την οικογένεια Παντελίδη! Θα κυκλοφορίσει album με τραγούδια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη

Νέα έκπληξη από την οικογένεια Παντελίδη! Θα κυκλοφορίσει album με τραγούδια του αδικοχαμένου καλλιτέχνη

Ο τίτλος του νέου άλπουμ του Παντελή ανατριχιαστικός!

Ο Παντελής Παντελίδης χαρακτηρίστηκε ως «φαινόμενο» από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην ελληνική δισκογραφία.

Μέσα σε μόλις 4 χρόνια καριέρας κατάφερε να κάνει σπουδαία επαγγελματικά άλματα, με κυριότερο να αποκτήσει την τεράστια αγάπη του κόσμου που τον λατρεύει ακόμα μετά τον θάνατό του.

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Άλλη μια ευκαιρία», έρχεται και Βest of album.

Ο Παντελής Παντελίδης ήρθε να μείνει «Για Πάντα…», όπως θα λέγεται και το Best Of album του που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν το πολυσυλλεκτικό Best Of Album του Παντελή Παντελίδη να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με το περιοδικό Τηλεθεατής και θα περιλαμβάνει τις επιτυχίες  «Θυμάμαι», «Της Καρδιάς Μου Το Γραμμένο», «Πίνω Από ‘Κει Ψηλά Για Σένα», «Είχα Κάποτε Μια Αγάπη», «Ψεύτικα Φεγγάρια», «Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω», «Μόλις Χώρισες», «Συνοδεύομαι», «Όνειρο Ζω», «Δε Σε Συγχωρώ», «Λιώμα Σε Γκρεμό», «Να Σου Πω», «Παραμυθιάζομαι»,«Γίνεται», «Τα Σχοινιά Σου», «Σκούπισε Τα Πόδια Σου Και Πέρασε», «Πάρα Πολύ», «Κι Εγώ Σ΄ Αγαπώ».

Το Best Of album του Παντελή Παντελίδη με τίτλο «Για πάντα» θα έχει την υπογραφή της Minos EMI / Universal.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE