Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Και αυτό γιατί η Βρετανίδα μητέρα «κανόνιζε» τον βιασμό της 7χρονης κόρης της από τον άντρα. «Τι φοράει; Φοράει την σχολική στολή;» την ρωτούσε σε ένα από τα μηνύματα ο Στιούαρτ Μπράντλει.
Η αποκάλυψη του τρομακτικού σχεδίου έγινε όταν ο σύντροφος της γυναίκας υποψιαζόταν πως τον απατά. Όταν όμως έψαξε το κινητό της ανακάλυψε τα ανατριχιαστικά μηνύματα και ενημέρωσε τις αρχές.
Αφού επιβεβαίωσε τις υποψίες του και ήρθε αντιμέτωπος με τη σύντροφό του, εκείνη αντέδρασε βίαια και του είπε να φύγει από το σπίτι. Ο σύντροφός της είπε στην αστυνομία πως αρνήθηκε να της δώσει το τηλέφωνό της και δεν τον άφηνε να φύγει από το σπίτι.
Τελικά έφυγε από το σπίτι με το τηλέφωνό της και διάβασε όλα τα μηνύματα στο γραφείο του. Η σύντροφός του και ο 54χρονος χρησιμοποιούσαν το γράμμα "R" για τη λέξη rape (βιασμός). «Ας την κακοποιήσουμε» και «μπορώ να τη βιάσω» έγραφε σε κάποια άλλα μηνύματα.
Οι Αρχές τους συνέλαβαν αλλά τόσο ο παιδόφιλος όσο και η μητέρα της 7χρονης αρνούνται τις κατηγορίες της οργάνωσης και εφαρμογής σεξουαλικών εγκλημάτων.
Εκείνη, μάλιστα, υποστήριζε πως το παιδί της είναι όλη της η ζωή.
star.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις