Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού κατά τις γιορτές

Δωρεάν στάθμευση στο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού κατά τις γιορτές

Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων θα ισχύει το μέτρο της δωρεάν στάθμευσης στην περιοχή του παραδοσιακού εμπορικού κέντρου της πόλης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το μέτρο, το οποίο θα ισχύσει από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017, προβλέπει την ΔΩΡΕΑΝ στάθμευση επί καθημερινής βάσης σε όλους τους Δημοτικούς χώρους στάθμευσης, παρκόμετρα και μηχανές που βρίσκονται στους δρόμους.

Οι οδηγοί καλούνται να επωφεληθούν του μέτρου αυτού, όμως παρακαλούνται να μην καταλαμβάνουν τις θέσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας  ούτως ώστε  να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες.

Προτρέπονται επίσης οι οδηγοί να μην σταθμεύουν παράνομα σε άλλους χώρους και να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Η εφαρμογή του μέτρου θα επιτηρείται από την Τροχονομική υπηρεσία του Δήμου και καλούνται όλοι οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τα πιο πάνω καθώς και με τις υποδείξεις των Τροχονόμων.
                                              

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE