ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτσι έγινε το σοβαρό τροχαίο με τα τέσσερα αυτοκίνητα– Δύο σοβαρά τραυματίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έτσι έγινε το σοβαρό τροχαίο με τα τέσσερα αυτοκίνητα– Δύο σοβαρά τραυματίες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το σημείο

Με συντρίμμια από τα τέσσερα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα γέμισε ο δρόμος που οδηγεί από τον Αστρομερίτη στη Λευκωσία το απόγευμα της Τρίτης 13/12 μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν τέσσερα οχήματα και είχε ως απολογισμό επτά τραυματίες, δυο εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πολύ σοβαρό τροχαίο με 7 τραυματίες! Σφοδρότατη η σύγκρουση, διαλυμένα τα αυτοκίνητα

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Μενελάου

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία ήταν γύρω στις 15:20 το απόγευμα όταν αυτοκίνητο με κατεύθυνση από τον Αστρομερίτη προς Λευκωσία κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το δεύτερο αυτοκίνητο το οποίο και ανατράπηκε.

Συνέχισε την τρελή πορεία του όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του ThemaOnline με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο τρίτο όχημα ενώ το τέταρτο όχημα σφηνώθηκε στο πίσω μέρος του προπορευόμενου αυτοκινήτου.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση, επτά πρόσωπα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την Πυροσβεστική να απεγκλωβίζει και ένα πρόσωπο, ενώ φαίνεται πως οι δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE