Έβαλε κάμερα κάτω απ' το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό με αυτό που αντίκρισε

Έβαλε κάμερα κάτω απ' το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό με αυτό που αντίκρισε

Την κακοποίηση του παιδιού που φρόντιζε κατέγραψε μία μικροσκοπική κάμερα κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Γαλλία.

Ο πατέρας ενός 2χρονου κοριτσιού στην Τουλούζη έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε πως η νταντά τραβούσε τα μαλλιά της κόρης της και της έβαζε το κουτάλι με το ζόρι στο στόμα της.

Όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, η εξέταση του γιατρού αποκάλυψε μώλωπες στο πρόσωπο του κοριτσιού.

Η 49χρονη νταντά συνελήφθη ενώ η αστυνομία δήλωσε πως γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Ο δικηγόρος της είπε πως η ζωή της ήταν πολύ χάλια τον τελευταίο καιρό και πως οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε ήταν τεράστιες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Οδηγός παρέσυρε ηλικιωμένη ενώ διασταύρωνε τον δρόμο – Νεκρή η 87χρονη Ιφιγένεια

Γύρω στις 8π.μ. σήμερα, ενώ 35χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Πλάτωνος στη Λακατάμια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά, από τη Λακατάμια, η οποία διασταύρωνε τον δρόμο.

BEST OF TOTHEMAONLINE