Αναστασιάδης και Ακιντζί ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Αναστασιάδης και Ακιντζί ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Επαναρχίζουν την Τρίτη (13/12) οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ηγετών μετά τις συνομιλίες στο Μοντ Πελεράν.

Την Τρίτη (13/12) στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση των διαπραγματευτών των δυο πλευρών Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί για προετοιμασία της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των ηγετών μετά το δείπνο της 1ης Δεκεμβρίου, κατά το οποίο αποφασίστηκε η επανέναρξη των συνομιλιών μετά τις συνομιλίες στο Μοντ Πελεράν με εντατικοποιημένη μορφή επί όλων των κεφαλαίων, με διασταυρούμενη διαπραγμάτευση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.