ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπεσαν πυροβολισμοί σε οικία - Στην σκηνή η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπεσαν πυροβολισμοί σε οικία - Στην σκηνή η Αστυνομία

Δυο πυροβολισμούς με κυνηγητικό όπλο έριξε άγνωστο πρόσωπο σε οικία ιδιοκτησίας 63χρονης στην περιοχή Μονοβολικό στη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Κυριακής (11/12).

Συγκεκριμένα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν τα ξημερώματα στην εν λόγω περιοχή της Λεμεσού, μετά από πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών έξω από οικία.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 3:00 π.μ., ρίχτηκαν δύο πυροβολισμοί από κυνηγετικό όπλο, οι οποίοι προκάλεσαν ζημιά στην είσοδο οικίας 63χρονης, καθώς και στο αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο μπροστά από την οικία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE