Ο Έιντε ενημέρωσε τον Κοτζιά για τις επαφές του στην Τουρκία σε σχέση με το Κυπριακό

Ο Έιντε ενημέρωσε τον Κοτζιά για τις επαφές του στην Τουρκία σε σχέση με το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την Τρίτη 6/12 ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη διήμερη Σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, με τον Ειδικό Σύμβουλο του Γ.Γ. του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Έιντε.

Ο κ. Έιντε, σύμφωνα με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ενημέρωσε τον κ. Κοτζιά για τις επαφές και τις συνομιλίες που είχε στην Τουρκία.

Κοτζιάς και Έιντε συζήτησαν, επίσης, για τις περαιτέρω ενέργειες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο των προσπαθειών  επίλυσης του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE