Έκπληξη: Από πρωταγωνιστής σε σειρά του Sigma, παίκτης στο Surivor

Έκπληξη: Από πρωταγωνιστής σε σειρά του Sigma, παίκτης στο Surivor

Δύο ομάδες παικτών, η μια εκ των οποίων θα αποτελείται από celebrities, θα έχει το Survivor που ετοιμάζει ο ΣKAI και αναμένεται και αυτό να προβάλλεται στο Sigma. Φαίνεται μάλιστα πως ο πρώτος διάσημος συμμετέχοντας «έκλεισε».

Το ριάλιτι, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, θα γυριστεί στον Άγιο Δομίνικο, αρχής γενομένης από τον Φεβρουάριο και θα διαρκέσει πέντε μήνες.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή La Biri Biri, οι celebrities από πέντε αυξήθηκαν σε δώδεκα, ισάριθμοι θα είναι και οι «κοινοί θνητοί», ενώ ο πρώτος διάσημος που έδωσε τα χέρια με την παραγωγή είναι ο Κώστας Σόμμερ ο οποιος πρωταγωνιστεί στη σειρά του SIGMA «ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ» που όμως λόγω της χαμηλής τηλεθέασης κόπηκε πρόωρα.

Στο reality show μάλιστα φημολογείται ότι θα υπάρχουν και Κύπριοι διαγωνιζόμενοι

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Σε ένα πρωτοφανές πεδίο πολιτικής μάχης εξελίσσεται το παρασκήνιο και το προσκήνιο της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE