Πώς είναι ο Άριστος Μοσχοβάκης μετά το ατύχημά με τη νταλίκα; ΦΩΤΟ

Πώς είναι ο Άριστος Μοσχοβάκης μετά το ατύχημά με τη νταλίκα; ΦΩΤΟ

Το αυτοκίνητο του έγινε θρύψαλα και ο μουσικοσυνθέτης έχει ένα ρήγμα στο θώρακα...

Ο Άριστος Μοσχοβάκης μετά την έκταση που πήρε το ατύχημά του με την αφώτιστη νταλίκα θέλησε να ηρεμήσει τους φίλους του και γι αυτό ανέβασε στα social media ένα post που αναφέρεται στην υγεία του.

Όπως έγραψε: «Λίγο κουρασμένος απο την πρόσφατη μου ταλαιπωρία με την αφώτιστη Νταλίκα !! Κάτι πρέπει όπωσδήποτε να γίνει Επιτέλους !! Αλλά οι τόσες ευχές σας μου έδωσαν αρκετή δύναμη.Θέλω να πώ σε όλους σας ότι είμαι αρκετά καλά και το μικρό ράγισμα στο στέρνο θα αποκατασταθεί σύντομα και πίσω στο πιάνο πάλι. Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους σας !!!
Καλή και ευλογημένη μέρα να έχετε ...!!!».

Διαβάστε επίσης: Από θαύμα βγήκε ζωντανός ο ταλαντούχος Κύπριος στο τροχαίο με νταλίκα! ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE