ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρή – Την παρέσυρε αυτοκίνητο στην Αρτέμιδος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρή – Την παρέσυρε αυτοκίνητο στην Αρτέμιδος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολύ πιο σοβαρό απ΄ ό,τι αρχικά μεταδόθηκε είναι το ατύχημα για το οποίο σας ενημερώσαμε νωρίτερα εντός της ημέρας (06/12) και σημειώθηκε το πρωί στην λεωφόρο Αρτέμιδος στην Λάρνακα.

Όπως πληροφορούμαστε, υπάρχει τραυματίας σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Πρόκειται για νεαρή που διασταύρωνε τον δρόμο γύρω στις 08:00, όταν όχημα που οδηγούσε 48χρονος την κτύπησε τραυματίζοντάς την σοβαρά.

Η κοπέλα κτύπησε και στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κατάγεται από τη Βουλγαρία και διαμένει μόνιμα στην Κύπρο.

Αμέσως μετά το ατύχημα κλήθηκε στην σκηνή ασθενοφόρο, που τη μετέφερε εσπευσμένα στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη σκηνή του τροχαίου.  Όπως φαίνεται ο οδηγός στην προσπάθεια του να αποφύγει να κτυπήσει την κοπέλα ανέβασε το όχημα στην διαχωριστική νησίδα της λεωφόρου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Τροχαίο πρωί πρωί στη Λάρνακα – Ανέβηκε στη νησίδα! – VID&PICS

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE