Ντενκτάς: «Θα πω «όχι» σε δημοψήφισμα»

Ντενκτάς: «Θα πω «όχι» σε δημοψήφισμα»

Ανησυχεί για τις διαπραγματεύσεις ο Σερντάρ Ντενκτάς.

Ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός οικονομικών» στα κατεχόμενα Σερντάρ Ντενκτάς δήλωσε ότι θα πει «'οχι» σε δημοψήφισμα για σχέδιο λύσης του Κυπριακού, καθώς οι εξελίξεις δεν είναι και τόσο καλές για τους Τουρκοκύπριους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε στα κατεχόμενα, κατά τη συνάντηση που ο Ντενκτάς είχε με «κοινοτάρχες» την Πέμπτη το βράδυ, δήλωσε ότι ανησυχεί για τις διαπραγματεύσεις, σημειώνοντας ότι δεν διασφαλίζεται η πολιτική ισότητα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE