Την αποκρατικοποίηση της Cyta Hellas, χαιρετίζουν συντεχνίες της Cyta

Την αποκρατικοποίηση της Cyta Hellas, χαιρετίζουν συντεχνίες της Cyta

Την απόφαση του ΔΣ της Cyta, όπως και την πολιτική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης, να προχωρήσει στην αποκρατικοποίηση της θυγατρικής εταιρείας Cyta Ελλάς Τηλεπικοινωνιακή Ανώνυμος Εταιρεία (Cyta Hellas), χαιρετίζουν η Ομοσπονδία Εργαζομένων Cyta και οι Συντεχνίες μέλη της, ΑΣΕΤ-Cyta και ΣΕΠ-ΑΤΗΚ, σε επιστολή τους προς τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών.

Στην επιστολή τους, την οποία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα, οι συντεχνίες δηλώνουν τη στήριξη τους “προς τον Υπουργό Οικονομικών, για την πρόθεση του να προχωρήσει σε ανεξάρτητη μελέτη για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η αποκρατικοποίηση της Cyta Hellas, αφού θα είναι ανοικτές όλες οι επιλογές όπως πώληση 100%, πώληση μικρότερου ποσοστού ή άλλες επιλογές”.

“Πιστεύουμε ότι με την ανάθεση της διαδικασίας στον Έφορο Αποκρατικοποίησης και στους συμβούλους του για τη σχετική μελέτη, διασφαλίζεται η αναγκαία ανεξαρτησία και διαφάνεια ώστε η Cyta να αποκομίσει το μέγιστο όφελος από την αποεπένδυση στην Cyta Hellas”, σημειώνουν οι συντεχνίες της Cyta.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE