Επεισοδιακή η προπόνηση του ΠΑΟ – Οπαδοί προπηλάκησαν τον Ιμπάρμπο

Επεισοδιακή η προπόνηση του ΠΑΟ – Οπαδοί προπηλάκησαν τον Ιμπάρμπο

Eπίθεση οπαδών του Παναθηναϊκού στην πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη στο Κορωπί έλαβε χώρα πριν από λίγη ώρα.

Περίπου 50 οπαδοί έφτασαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας και αφού διέκοψαν την προπόνηση επιτέθηκαν φραστικά στην πλειονότητα των παικτών για την αγωνιστική τους εικόνα στα τελευταία ματς, ενώ κάποιοι εξ αυτών προσπάθησαν να επιτεθούν στον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

«Έχεις μπροστά σου μια ευκαιρία να δείξεις έργο και να βελτιώσεις την κατάσταση. Θα πρέπει να ξέρεις ότι τα πράγματα στην ομάδα και όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν είναι φυσιολογικά. Για εμάς είσαι… χρεωμένος γι’ αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, αλλά θα περιμένουμε να δούμε την δουλειά σου» είπαν οι οπαδοί στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος παρακολουθούσε σαστισμένος τα όσα συνέβαιναν.

Οι οπαδοί είχαν άγριες διαθέσεις και χάρη στη παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Από athina984.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα  και η άνοδος του ΕΛΑΜ

Δημοσκόπηση SIGMA: Απογοητευμένοι οι πολίτες δύο χρόνια μετά τη διακυβέρνηση Νίκου Χριστοδουλίδη- Η δημοτικότητα του Οδυσσέα και η άνοδος του ΕΛΑΜ

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη της προεδρίας της Δημοκρατίας από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη δημοσκόπηση η οποία παρουσιάστηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA, αποτυπώνει την απογοήτευση των πολιτών από την παρούσα διακυβέρνηση. Παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την άποψη του εκλογικού σώματος τη δεδομένη στιγμή, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το 69% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η χώρα πάει προς λάθος κατεύθυνση.

BEST OF TOTHEMAONLINE