Από μηχανική βλάβη τυλίχτηκε στις φλόγες το αυτοκίνητο στο δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας

Από μηχανική βλάβη τυλίχτηκε στις φλόγες το αυτοκίνητο στο δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης 29/11 και ευτυχώς έληξε χωρίς παρατράγουδα

Σχετικό άρθρο: Φλέγεται όχημα στον αυτοκινητόδρομο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙA

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα άτομο και ενώ βρισκόταν εν κινήσει στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας παρά την Χοιροκοιτία  «τυλίχθηκε» στις φλόγες.

Ο οδηγός πρόλαβε να εξέλθει του οχήματος χωρίς να πάθει οτιδήποτε ενώ από τα πρώτα λεπτά έσπευσε στο σημείο η ΕΜΑΚ Κοφίνου, μέλη της οποίας κατέσβησαν την φωτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το αυτοκίνητο φαίνεται να υπέστη μηχανική βλάβη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE