ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 32χρονο για ξυλοδαρμό

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 32χρονο για ξυλοδαρμό

Στην σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 32 ετών από την Ρουμανία προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 40χρονου ομοεθνή του .

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία είχε γίνει από τον 40χρονο ότι στις 16.7.2016 επί της οδού Τηλεμάχου στην Κάτω Πάφο, τρία άτομα από την Ρουμανία του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν προκαλώντας του διπλό κάταγμα κάτω γνάθου.

Οι δράστες μετά το επεισόδιο τράπηκαν σε φυγή ωστόσο έχει γίνει  κατορθωτή σήμερα η σύλληψη του ενός ενώ αναζητούνται ακόμη δύο πρόσωπα  ηλικίας 36 και 26 επίσης από την Ρουμανία εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί  εντάλματα σύλληψης .


Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE