«Είναι κάμπια»! Μετά την Αριστοτέλους «έκραξε» και την Ευρυπίδου ο Μουτσινάς – ΒΙΝΤΕΟ

«Είναι κάμπια»!  Μετά την Αριστοτέλους «έκραξε» και την Ευρυπίδου ο Μουτσινάς – ΒΙΝΤΕΟ

Φαίνεται πως δεν είναι από τις αγαπημένες του παρουσιαστή, τόσο η Χριστιάνα Αριστοτέλους, όσο και η Κωνσταντίνα Ευρυπίδου. Ο Νίκος Μουτσινάς μές από την εκπομπή του τις «στόλισε» κανονικά.

Διαβάστε επίσης: Αυστηρός ο Μουτσινάς με την Χριστιάνα Αριστοτέλους! Την «έκραξε» μέσα από την εκπομπή του - ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους» στην οποία συμμετέχει και η Τζώρτζια Παναγή αφιερώνουν αρκετό χρόνο ώστε να κρίνουν και να κατακρίνουν ενίοτε τις στιλιστικές επιλογές τηλεοπτικών προσώπων.

Έτσι λοιπόν ήρθε και η σειρά της Κωνσταντίνας Ευρυπίδου να «κριθεί» την Παρασκευή 25/11. Το όλο σύνολο της παρουσιάστριας της εκπομπής «Όλα για Σένα» δεν άρεσε στο Νίκο Μουτσινά με αποτέλεσμα να πάρει ως βραβειο αυτό της «κάμπιας»

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE