ΠΑΦΟΣ: Ανάψαν το τζάκι να ζεσταθούν και παραλίγο να καούν ζωντανοί

ΠΑΦΟΣ: Ανάψαν το τζάκι να ζεσταθούν και παραλίγο να καούν ζωντανοί

Πήρε φωτιά η στέγη τους από το τζάκι, η άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής απέτρεψε τα χειρότερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις 22:28 το βράδυ του Σαββάτου 26/11,  λήφθηκε κλήση πυρκαγιά σε ξύλινη στέγη κατοικίας μετά από άναμμα τζακιού στο χωριό Ελεδιό, στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 3 οχήματα και η ώρα 23.45 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε αποδόμηση της οροφής, χρήση τυλιχτήρα από το νερό του οχήματος και 2 αναπνευστικές συσκευές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς οφείλονται σε ελαττωματική καμινάδα τζακιού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Έκρυβε ναρκωτικά σε χωράφια και τα μετέφερνε σε δοχεία – Χειροπέδες σε 42χρονο – Δείτε φωτογραφίες

Στην κατάσχεση ποσότητας κοκαΐνης βάρους ενός περίπου κιλού, ποσότητας κάνναβης, βάρους εννέα κιλών περίπου, προχώρησε χθες η ΥΚΑΝ, μετά από νέα συντονισμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για τον εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που ασχολούνται συστηματικά με τη διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE