ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια η οδηγός - Πέρασε με κόκκινο το ένα αυτοκίνητο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια η οδηγός - Πέρασε με κόκκινο το ένα αυτοκίνητο

Στα συντρίμμια του οχήματος της εγκλωβίστηκε η γυναίκα οδηγός του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 26/11 στα φώτα Χρυσοβαλάντου στον Αρχάγγελο.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως από την σύγκρουση των δυο οχημάτων, η γυναίκα οδηγός του ενός αυτοκίνητου εγκλωβίστηκε στο όχημα της. Μάλιστα κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση της Πυροσβεστικής  με ειδικά εργαλεία για τον απεγκλωβισμό της από το όχημα της.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της Αστυνομίας, φαίνεται πως ο οδηγός του ενός οχήματος παραβίασε τον φωτεινό σηματοδότη. Αποτέλεσμα ήταν η σύγκρουση του με όχημα που ερχόταν από την αντίθετη λωρίδα.

Η οδηγός του οχήματος αφού απεγκλωβίστηκε απο μέλη της Πυροσβεστικής,  μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για να της παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες ενώ γύρω στις 12:00 μεσημέρι πήρε εξιτήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΌΜΗ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρό τροχαίο – Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Δίνει μάχη για τη ζωή 18χρονος: Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λεμεσού, 18χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σε οδική σύγκρουση, που συνέβη χθες βράδυ στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE