ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Η συγκλονιστική περιγραφή του φόνου του Παράσχου Ντορζή από τον μάρτυρα!

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Η συγκλονιστική περιγραφή του φόνου του Παράσχου Ντορζή από τον μάρτυρα!

Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία που κατατέθηκε την Παρασκευή (25/11) στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του τριπλού φονικού που έγινε τον Νοέμβριο του 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού! Κατάθεση-φωτιά εναντίον Θωμά από τον Π.Α.!

Σύμφωνα με τα όσα κατάθεσε ο Α., είδε τους τελευταίους διαπληκτισμούς μεταξύ του κατηγορούμενου και των θυμάτων στην οδό Ηπείρου, εκεί δηλαδή που προηγούμενη μάρτυρας, η μητέρα που ανέμενε στο αυτοκίνητο την κόρη της που έκανε μάθημα χορού, κατέθεσε ότι υπήρξαν διαπληκτισμοί.

Στη συνέχεια, είδε και την καταδίωξη των θυμάτων από τον Θωμά. Μάλιστα, όπως είπε σε κάποια στιγμή βλέποντας τον δράστη να κρατά μαχαίρι, του φώναξε: «Άσε κάτω το μαχαίρι».

Ο Θωμά του απάντησε τότε: «Ε το! Εν κρατώ τίποτε!». Σήκωσε και τα χέρια του ψηλά για να δείξει ότι δεν το κρατούσε. Σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα κατηγορίας, ο Θωμά είχε βάλει το μαχαίρι στο παντελόνι του, για να δείξει ότι δεν το κρατούσε…

Η μαρτυρία του Α. προκάλεσε συγκλονισμό στη συνέχεια. Όπως ανέφερε στο δικαστήριο, βίωσε τον φόνο του πρώτου θύματος, του Παράσχου Ντορζή. Σύμφωνα με τα όσα είπε, είδε το θύμα να σκοντάφτει σε αυτοκίνητο και εν συνέχεια να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει κάτω. Τότε ο Θωμά τον προσέγγισε τραβώντας τον από τα ρούχα, τον κτύπησε στο πρόσωπο και τον έριξε στο έδαφος. Ακολούθως, του πάτησε τον λαιμό με το πόδι και του κατάφερε μαχαιριές στον θώρακα.

Όταν ο κατηγορούμενος έφυγε, ο μάρτυρας όπως κατέθεσε στο δικαστήριο, πήγε κοντά στο θύμα και προσπάθησε να του δώσει τις Πρώτες Βοήθειες. Ωστόσο, διαπίστωσε ότι ο Παράσχος δεν ανταποκρινόταν.

Ο συνήγορος υπεράσπισης δεν ήταν σε ετοιμότητα προκειμένου να αντεξετάσει τον μάρτυρα κατηγορίας και ζήτησε χρόνο για να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στη δίκη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE