Πρόβα νυφικού για την Κλέλια Μενελάου; Θα το πάρει το κορίτσι ο Μπουγιούρης;

Πρόβα νυφικού για την Κλέλια Μενελάου; Θα το πάρει το κορίτσι ο Μπουγιούρης;

Η Κύπρια μπαλαρίνα λάμπει μέσα στα λευκά...

Η Κλέλια Μενελάου φόρεσε ένα λευκό, εντυπωσιακό φόρεμα και προκάλεσε τεράστια ερωτηματικά στο instagram, αφού ο κόσμος το συνδύασε με πρόβα νυφικού.

Ο λόγος που φόρεσε τις πουέντ και μας εντυπωσίασε με τον χορό της… δεν είναι άλλος από την παράσταση που θα ανεβάσει στο Μέγαρο Αθηνών και στο Ιmatia show ως μπαλαρίνα της Λυρικής Σκηνής της Κύπρου.

Η αγαπημένη του Παναγιώτη Μπουγιούρη καθότι μπαλαρίνα χορεύει με απαράμιλλη χάρη και ομορφιά και είναι επόμενο να μας έχει εκπλήξει με το βίντεο που δημοσίευσε.

 



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Στη Δανία αύριο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Γεμάτη η ατζέντα των επαφών του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο στην Κοπεγχάγη, της Δανίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθούν την 1η και τη 2α Οκτωβρίου.