Νύχτα τρόμου στην Λεμεσό με πυροβολισμούς

Νύχτα τρόμου στην Λεμεσό με πυροβολισμούς

Ρίψεις πυροβολισμών στην Λεμεσό τα ξημερώματα της Τετάρτης 23/11.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Αστυνομίας γύρω στις 1:40 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία από 54χρονο, ότι άγνωστοι έριξαν ένα πυροβολισμό στην πόρτα της οικίας του στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι ο πυροβολισμός ρίφθηκε από κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα να θρυμματιστεί το γυαλί της κουζίνας.

Το ύψος των ζημιών ανέρχεται στα 50 ευρώ περίπου, ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Επίσης λίγο πιο μετά της 1:55 τα ξημερώματα, λήφθηκε πληροφορία από 30χρονο, ότι άγνωστοι έριξαν δύο πυροβολισμούς στη γυάλινη προθήκη του υποστατικού του.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι οι πυροβολισμοί ρίφθηκαν από κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ζημιές στη γυάλινη προθήκη του υποστατικού.

Το ύψος των ζημιών δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντόπισαν χειροβομβίδα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εντόπισαν χειροβομβίδα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα

Γύρω στο μεσημέρι του Σαββάτου άγνωστος κάλεσε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας και ανέφερε ότι έχουν τοποθετηθεί εκρηκτικοί μηχανισμοί σε συγκεκριμένο υποστατικό στην Αγία Νάπα και σε άλλους χώρους που δεν προσδιόρισε.

BEST OF TOTHEMAONLINE