«Χρυσή» διάρρηξη σε οικία στην Πέγεια

«Χρυσή» διάρρηξη σε οικία στην Πέγεια

Καταγγελία για διάρρηξη κατοικίας στην Πέγεια έθεσε σε άμεση κινητοποίηση τα μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας.

Η καταγγελία έγινε από την ιδιοκτήτρια της κατοικίας, Βρετανίδα μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ότι μεταξύ των ωρών 19:30 με 21:45 την Τρίτη (22/11) και ενώ απουσίαζε απ’ αυτήν, άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι της και απέσπασαν χρυσαφικά άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας σε επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία παραβιάζοντας συρόμενη πόρτα.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE