Τοποθετήθηκε η Αθηνά Κυριακίδου μετά τον σάλο που προκάλεσε ο διορισμός της στην ΕΕΥ: «Απόψεις των προβάτων…»

Τοποθετήθηκε η Αθηνά Κυριακίδου μετά τον σάλο που προκάλεσε ο διορισμός της στην ΕΕΥ: «Απόψεις των προβάτων…»

Τα φώτα της δημοσιότητας προσέλκυσε για άλλη μια φορά η πρώην βουλευτής του ΔΗΚΟ Αθηνά Κυριακίδου, μετά τον διορισμό της στην Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας με κλίμακα Α16.

Υπενθυμίζουμε ότι σε ανύποπτο χρόνο και πιο συγκεκριμένα από τις 9/2/2016 το ThemaOnline, είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο και τις διεργασίες που γίνονταν, ώστε η κ. Κυριακίδου να λάβει την εν λόγω θέση.

ΔΙΑΒΑΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Πολιτικό Παρασκήνιο: Άλλος για Υπουργείο τράβηξε και άλλος για Δημόσια Υπηρεσία​

Τόσα θα παίρνει η Αθηνά Κυριακίδου κάθε μήνα από το Γενικό Λογιστήριο​

Στις 15/11/16 η ιστοσελίδα μας επιβεβαιώθηκε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο όταν πλέον στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Αναστασιάδης, σε μια επίσημη τελετή διόρισε την πενταμελή επιτροπή της ΕΕΥ η οποία πέραν της κ. Κυριακίδου συναπαρτίζεται από  τους κ. Παναγιώτη Αντωνίου, ως Πρόεδρο της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, τον κ . Αλέξανδρο Κουράτο, Παναγιώτη Α. Κυπριανού και Γιώργο Σ. Γεωργίου, για εξαετή θητεία.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λοιπόν, πήραν φωτιά αφού θεώρησαν πως ο διορισμός της ήταν αποτέλεσμα συνδιαλλαγής και βολέματος.

Η κ. Κυριακίδου σήκωσε το γάντι έστω και λίγο αργοπορημένα και απάντησε με τον δικό της τρόπο αναρτώντας την εν λόγω φωτογραφία με τα εξής λόγια: «Ένα λιοντάρι ποτέ δεν χάνει τον ύπνο του για τις απόψεις των προβάτων».

Και στην δεύτερη: «Μαγκιά είναι να είσαι αληθινός ανάμεσα σε τόσους ψεύτες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και με την βούλα στη Δημόσια Υπηρεσία η Αθηνά Κυριακίδου – Μισθός κλίμακας Α16 - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ThemaOnline

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE