Η Μελάνια Τραμπ θα είναι η πρώτη Κυρία αλλά εκτός… Λευκού Οίκου! Μάθετε τι έχει συμβεί

Η Μελάνια Τραμπ θα είναι η πρώτη Κυρία αλλά εκτός… Λευκού Οίκου! Μάθετε τι έχει συμβεί

Το παιδί τους βάζουν πάνω από όλα ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ...

Και αυτό γιατί, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, το ζευγάρι ανησυχεί στην ιδέα ότι ο 10χρονος γιος του Μπάρον, θα πρέπει να αλλάξει σχολείο στη μέση της χρονιάς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η επόμενη πρώτη κυρία των ΗΠΑ ενδέχεται να παραμείνει στη Νέα Υόρκη αντί να ακολουθήσει τον σύζυγό της στην Ουάσιγκτον.

«Είναι προφανώς περίπλοκο να αλλάξει σχολείο ο γιος τους, ηλικίας 10 ετών, στη μέση της σχολικής χρονιάς» είπε ο Τζέισον Μίλερ, ο διευθυντής επικοινωνίας του επιτελείου του Τραμπ, ενημερώνοντας τηλεφωνικά τους δημοσιογράφους. «Μια πιο επίσημη ανακοίνωση θα δοθεί στη δημοσιότητα αργότερα» πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος έκανε τη δήλωση αυτή απαντώντας στο δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post σύμφωνα με το οποίο η 46χρονη Μελάνια και ο μικρός Μπάρον θα εξακολουθήσουν να ζουν στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν, ώστε το παιδί να συνεχίσει τη φοίτησή του στον ιδιωτικό σχολείο όπου πηγαίνει, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.

Όταν ρωτήθηκε για το πότε θα μετακομίσει στον Λευκό Οίκο η Μελάνια, ο Ντόναλντ Τραμπ αρκέστηκε απλά να πει: «Πολύ σύντομα. Όταν θα τελειώσει το σχολείο».

Το ζεύγος ζει σήμερα στη Νέα Υόρκη, στο ρετιρέ του Πύργου Τραμπ, στην 5η Λεωφόρο του Μανχάταν. Ο Τραμπ δεν έχει διευκρινίσει πώς θα οργανώσει τη ζωή του μεταξύ Νέας Υόρκης και Ουάσιγκτον μετά τις 20 Ιανουαρίου, όταν θα αναλάβει τα προεδρικά καθήκοντά του.

Από το 1800 οι Αμερικανοί πρόεδροι ζουν και εργάζονται στον Λευκό Οίκο όμως συνήθως περνούν τις διακοπές και τα Σαββατοκύριακα τους αλλού.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.