ΜΑΡΙ: Νεαρός με στέρηση άδειας ανατράπηκε σε χαντάκι – Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας

ΜΑΡΙ: Νεαρός με στέρηση άδειας ανατράπηκε σε χαντάκι – Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας

Εκτός κινδύνου χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας 19χρονου από την Χοιροκοιτία ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  σήμερα  γύρω στις πέντε το πρωί το  αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος με συνοδηγό 17χρονο από την Μολδαβία, κάτοικο Αγίου Θεοδώρου , παρά την  έξοδο του Μαρί  άγνωστο γιατί  παρεξέκλινε της πορείας του κι  ανατράπηκε σε χαντάκι αριστερά του δρόμου σε σχέση με την πορεία του.

Αποτέλεσμα ήταν ο τραυματισμός του 19χρονου οδηγού και η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λάρνακας. Ο 17χρονος συνοδηγός ουδέν έπαθε.

Από τις αστυνομικές  εξετάσεις  προέκυψε πως ο 19χρονος ήταν με στερημένη άδεια οδηγού μεταξύ των ημερομηνιών 29 Οκτωβρίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου 2016.

ΚΥΠΕ

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE