ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία και πάλι στην άσφαλτο – Νεκρός μοτοσικλετιστής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τραγωδία και πάλι στην άσφαλτο – Νεκρός μοτοσικλετιστής

Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 20/11 στη Λεμεσό με θύμα μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 5:45 τα ξημερώματα στην οδό Ελευθερίας στη Λεμεσό όταν 33χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται απώλεσε τον έλεγχο της.

Στην μηχανή  επέβαινε και άλλο πρόσωπο το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος 33χρονος έφερε προστατευτικό κράνος ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE