Συναντάται ο Τράμπ με μεγαλομέτοχο της Τράπεζας Κύπρου για το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ

Συναντάται ο Τράμπ με μεγαλομέτοχο της Τράπεζας Κύπρου για το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ

Πιθανός υποψήφιος για τη θέση του Υπουργού Εμπορίου στη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Κύπρου.

Με τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Γουίλμπουρ Ρος, ο οποίος εμφανίζεται ως πιθανός υποψήφιος για τη θέση του Υπουργού Εμπορίου στη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ, συναντάται την Κυριακή 20/11 ο εκλεγμένος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως έγινε γνωστό από εκπρόσωπο του επιτελείου του.

Ο κ. Τραμπ, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου, θα συναντηθεί επίσης την Κυριακή 20/11 στο Μπεντμίνστερ με τον Κυβερνήτη του Νιου Τζέρσεϊ Κρις Κρίστι, τον πρώην Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ρούντι Τζουλιάνι και τον Κρις Κόμπατς, τον Υπουργό Εσωτερικών της Πολιτείας του Κάνσας, ο οποίος λέγεται ότι τον συμβουλεύει σε θέματα που αφορούν το μεταναστευτικό.

Στέλεχος του επιτελείου του Τραμπ ανέφερε ότι ενδέχεται να ανακοινωθεί σύντομα ένας νέος διορισμός στη μελλοντική κυβέρνηση του Νεοϋορκέζου μεγιστάνα.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE