ΠΑΡΑ-THEMA

Ξέσπασε ο Κώστας Μαλέκκος: «Ντροπή σας κύριοι εκεί στο ΑΠΟΕΛ…»

Ξέσπασε ο Κώστας Μαλέκκος: «Ντροπή σας κύριοι εκεί στο ΑΠΟΕΛ…»

Δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες δημόσιες τοποθετήσεις και σε τόσο έντονο ύφος ο Κύπριος παικταράς και πλέον προπονητής, ωστόσο αυτή τη φορά φαίνεται πως το ποτήρι για τον ίδιο έχει ξεχειλίσει.

Ο λόγος για τον 45χρονο Κώστα Μαλέκκο, τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε και στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ  με μεγάλη επιτυχία. Πλέον συμμετέχει σε φιλανθρωπικούς και άλλους αγώνες με την ομάδα παλαιμάχων του ΑΠΟΕΛ η οποία όπως καταγγέλλει μέσω Facebook δεν τυγχάνει της αντιμετώπισης που της αξίζει.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Ντροπή σας κύριοι εκεί στο ΑΠΟΕΛ, μόνο αυτή η λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι παλαίμαχοι από το ίδιο τους το σωματείο. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες αλλά μου είναι αδιανόητο ότι το μεγαλύτερο σωματείο στην Κύπρο δεν μπορεί να πληρώσει ένα λεωφορείο για να μεταβεί η αποστολή στη Λεμεσό για το φιλικό ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΠΟΕΛ και αυτά τα 11 άτομα που πήγαμε να ξεφτιλιζόμαστε γιατί δεν μπορεί να γίνει μια σωστή οργάνωση»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top