Δεν ανησυχεί ο Κουτσοκούμνης για την βόμβα

Δεν ανησυχεί ο Κουτσοκούμνης για την βόμβα

Δεν ανησύχησε καθόλου ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, για την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/11) στα γραφεία της ΜΙΝΕΡΒΑ στη Λεμεσό.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο Χάρης Λοιζιδης ο οποίος μίλησε το πρωί στο Μetropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», σχετικά με την βόμβα στα γραφεία της εταιρείας του κ.Κουτσοκούμνη.

Ανάμεσα σε άλλα, ο αντιπρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου είπε: «Μίλησα το πρωί μαζί του. Μου λέει ΄είναι τα γνωστά΄. Πάντα συμβαίνουν όταν είναι να πάρουμε αποφάσεις, αλλά με καθησύχασε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό όσον αφορά την έκταση της ζημιάς».

Ο κύριος Λοίζίδης μίλησε για την βόμβα που τοποθετήθηκε στα γραφεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τονίζοντας ότι, ευτυχώς, δεν υπήρχαν μεγάλες υλικές ζημιές, ενώ ανέφερε και τι του είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE