Δεν ανησυχεί ο Κουτσοκούμνης για την βόμβα

Δεν ανησυχεί ο Κουτσοκούμνης για την βόμβα

Δεν ανησύχησε καθόλου ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, για την έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/11) στα γραφεία της ΜΙΝΕΡΒΑ στη Λεμεσό.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο Χάρης Λοιζιδης ο οποίος μίλησε το πρωί στο Μetropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», σχετικά με την βόμβα στα γραφεία της εταιρείας του κ.Κουτσοκούμνη.

Ανάμεσα σε άλλα, ο αντιπρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου είπε: «Μίλησα το πρωί μαζί του. Μου λέει ΄είναι τα γνωστά΄. Πάντα συμβαίνουν όταν είναι να πάρουμε αποφάσεις, αλλά με καθησύχασε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό όσον αφορά την έκταση της ζημιάς».

Ο κύριος Λοίζίδης μίλησε για την βόμβα που τοποθετήθηκε στα γραφεία του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τονίζοντας ότι, ευτυχώς, δεν υπήρχαν μεγάλες υλικές ζημιές, ενώ ανέφερε και τι του είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για τη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον συζύγό της - Η κατάσταση της υγείας της

Επείγουσα έκκληση αιμοδοσίας για τη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον συζύγό της - Η κατάσταση της υγείας της

Πολύ κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας της 46χρονης που τραυματίστηκε το πρωί όταν ο 55χρονος σύζυγός της, αστυνομικός στο επάγγελμα, την πυροβόλησε, ενώ ακολούθως ο ίδιος έθεσε τέρμα στη ζωή του, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει δοθεί από την Αστυνομία. 

BEST OF TOTHEMAONLINE