ΜΑΡΩΝΙ: Φορτωμένος αμπελοπούλια 46χρονος από τα Λεύκαρα – Τον «έπιασαν» στα πράσα

ΜΑΡΩΝΙ: Φορτωμένος αμπελοπούλια 46χρονος από τα Λεύκαρα – Τον «έπιασαν» στα πράσα

Από τα δίχτυα απελευθερώθηκαν 43 άγρια πτηνά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 6.45 π.μ. το πρωί της Τετάρτης (16/11) μέλη του Κλιμακίου Πάταξης Λαθροθηρίας της Μ.Μ.Α.Δ, εντόπισαν σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, 46χρονο να έχει στην κατοχή του και να χρησιμοποιεί, μεταξύ άλλων, απαγορευμένα μέσα σύλληψης άγριων πτηνών (7 δίχτυα) και δύο συσκευές οι οποίες εκπέμπουν μιμητικές φωνές άγριων πτηνών.

Επίσης, από τα δίχτυα απελευθερώθηκαν 43 άγρια πτηνά.

Τα πιο πάνω εντοπίστηκαν σε περιφραγμένο χωράφι ιδιοκτησία του 46χρονου, Ο οποίος στη συνέχεια οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ζυγίου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE