ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα μαύρα η Λεμεσός - Ο Άγγελος υπέστη καρδιακό μετά από ντέρμπι Απόλλωνα - ΑΕΛ - Το συγκινητικό πανό των γαλαζοκιτρίνων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στα μαύρα η Λεμεσός - Ο Άγγελος υπέστη καρδιακό μετά από ντέρμπι Απόλλωνα - ΑΕΛ - Το συγκινητικό πανό των γαλαζοκιτρίνων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 46 χρονών ο Άγγελος Δημητριάδης, γνωστός οπαδός της ομάδας του Απόλλωνα.

Ο Άγγελος Δημητριάδης έφυγε τα ξημερώματα της Τρίτης (15/11) μετά από πολυετή μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Φίλοι και γνωστοί του Αγγέλου μιλούν γι΄ αυτόν λέγοντας τα καλύτερα λόγια, μάλιστα αυτό που μας ανέφεραν ήταν πως δεν έχανε ποτέ παιχνίδι της ομάδας του.

Τα άσχημα ξεκίνησαν πριν από δυο χρόνια όπως μας είπαν οι φίλοι του. Συγκεκριμένα το 2014 υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο λίγες ώρες μετά το ντέρμπι των δυο Λεμεσιανών ομάδων ΑΕΛ – ΑΠΟΛΛΩΝ.

Η αδρεναλίνη ήταν τα ύψη, το παιχνίδι κρίσιμο και αγωνία των φιλάθλων των δυο ομάδων φανερή. Ο Άγγελος ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, ο Άγγελος μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν Λεμεσού. Από το καρδιακό επεισόδιο προκλήθηκε πρόβλημα στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα να μην οξυγονώνεται.

Ο Άγγελος παρέμεινε για δυο ολόκληρα χρόνια σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική. Στο πλευρό του η γυναίκα του, τα παιδιά του και οι γονείς του. Δεν έφυγαν λεπτό από το προσκεφάλι του.

Δυστυχώς τα χειρότερα επαληθεύτηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης 15/11. Στα μαύρα ντύθηκε η πόλη της Λεμεσού και η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη (17/11) στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στον Πόταμο Γερμασόγειας στις 14:00 το μεσημέρι.

Οι δυο Λεμεσιανές ομάδες τίμησαν την μνήμη του. Η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αφιέρωσε την νίκη της στον Άγγελο ενώ η γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης της ΑΕΛ, ετοίμασε πανό και το κράτησε πριν την έναρξη του αγώνα.

15053378_1906224866265316_720444502_o

   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top