Aνεξήγητο ιατρικό φαινόμενο: Τα αδέλφια που παραλύουν με το που δύσει ο ήλιος

Aνεξήγητο ιατρικό φαινόμενο: Τα αδέλφια που παραλύουν με το που δύσει ο ήλιος

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο 13χρονος Shoaib Ahmed και ο 9χρονος αδελφός του Abdul Rasheed είναι σαν οποιαδήποτε άλλα παιδιά που παίζουν συνέχεια έξω.

Ωστόσο, όταν ο ήλιος δύει τα αδέλφια από το Πακιστάν παραλύουν, ανήμπορα να κινηθούν ή να μιλήσουν μέχρι την ανατολή του ηλίου. Η σπάνια αρρώστιά τους παραμένει μυστήριο για την ιατρική κοινότητα.

Τα δύο αδέλφια έχουν το παρατσούκλι τα «ηλιακά αγόρια» και από την αρχή του τρέχοντος έτους ζουν σε ένα νοσοκομείο στο Ισλαμαμπάντ, του Πακιστάν ενώ έχουν υποβληθεί σε περισσότερα από 300 τεστ.

Image result for Shoaib Ahmed abdul Rasheed

Όπως υποστηρίζουν οι γιατροί, είναι πιο πιθανό η πάθησή τους να σχετίζεται με τη γενετική καθώς η μητέρα και ο πατέρας των αγοριών είναι πρώτα ξαδέρφια, μια συνηθισμένη πρακτική στο Πακιστάν, αναφέρει το sciencealert.com.

Πηγή: NewsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE