LIFESTYLE

Γιατι οι VIP της Κύπρου έχουν μανία με συγκεκριμένο μοντέλο της Audi;

Γιατι οι VIP της Κύπρου έχουν μανία με συγκεκριμένο μοντέλο της Audi;

Αν είστε trendy, αν αγαπάτε την μόδα, την εξέλιξη, την τεχνολογία και την άνεση της πολυτέλειας, σίγουρα θα το λατρέψετε κι εσείς...

Έρχεται για να ταράξει τα νερά στους κυπριακούς δρόμους… Το Audi Q2 #untaggable αποτελεί μια καινοτομία όσον αφορά στην οδήγηση, αφού δεν ανήκει σε καμιά κατηγορία…

Απευθύνεται σε ανθρώπους με όραμα, που τους αρέσει να έχουν στυλ, ακόμα και πίσω από το τιμόνι. Στις γυναίκες και στους άντρες του 2017 που ακολουθούν τις επιταγές της μόδας, λατρεύουν την τεχνολογία και την εξέλιξη και θέλουν να είναι πάντα πρώτοι. Ένα αυτοκίνητο που εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία στην Audi και στο lifestyle των οδηγών.

Η Audi, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στην Παλιά Δημοτική Αγορά Λευκωσίας θα πραγματοποιήσει ένα #Untaggable event, μέσα από το οποίο οι VIP  προσκεκλημένοι του θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Q2 #untaggable.

Για το λόγο αυτό το event θα πλαισιώνουν με την μουσική τους οι καλύτεροι Djs του νησιού. Οι Andy Pervinca, Cotsios o Pikatillis, Mr. Fox & Demi Consta θα απογειώσουν την διάθεση των celebrities και των socielite οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν signature cocktails σε ένα περιβάλλον αποκλειστικά σχεδιασμένο από τους AfroBanana Republic σε συνεργασία με την Innovation/LeoBurnett. 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top