ΠΑΦΟΣ: Σύλληψη 58χρονου για διάρρηξη σπιτιού! Μπήκε αλλά δεν έκλεψε τίποτα

ΠΑΦΟΣ:  Σύλληψη 58χρονου για διάρρηξη σπιτιού! Μπήκε αλλά δεν έκλεψε τίποτα

Συνελήφθη τη Δευτέρα 31/10 και τέθηκε υπό κράτηση 58χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος. Ο 58χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία είχε γίνει από 46χρονο από το Στρουμπί ότι η κατοικία του στις 29.10.2016 είχε διαρρηχθεί χωρίς ωστόσο να έχει κλαπεί τίποτα απ’ αυτή. 

Εναντίον του 58χρονου που είναι από την Επαρχία Πάφου προέκυψε μαρτυρία και ακολούθως συνελήφθη.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Στρουμπιού αμέσως μετά την καταγγελία επισκέφτηκαν την κατοικία και διενήργησαν επί τόπου εξετάσεις ενώ από την σκηνή συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια .

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE