VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς… αλλά ένας άντρας ο οποίος κατέγραφε στα παγωμένα νερά του ποταμού «Chena» ένα πλάσμα να κολυμπάει και πιστεύει πως θα μπορούσε να είναι η απόδειξη πως η θρυλική Νέσι υπάρχει.
«Στην αρχή νόμιζα αυτό που πίστεψαν πολλοί. Σκέφτηκα πως μπορεί να είναι κάποιο σκοινί το οποίο εμφανίστηκε από τον πάτο του ποταμού. Όμως φαίνεται να είναι κάτι άλλο» δήλωσε ο Γκρεγκ Μακαα, στο Alaska News.
Το βίντεο που κατέγραψε ο άντρας έχει προκαλέσει νέο γύρο συζητήσεων στο διαδίκτυο, με πολλούς να δηλώνουν πως πράγματι αυτό που εμφανίζεται είναι το τέρας του Λοχ Νες και άλλους να δηλώνουν ότι πρόκειται απλά για ένα κομμάτι σχοινί.
Πηγή:Star.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




