Εντοπίστηκε νεκρός άντρας μετά από πυρκαγιά στη Λεμεσό - Οι πρώτες ενδείξεις των Αρχών
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου.
Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο Λάρνακας κατά τη διαδικασία ελέγχου αποσκευών μητέρας και κόρης ηλικίας 61 και 26 ετών, από τη Ρωσία, που αναχωρούσαν από τη Κύπρο, αυτές άρχισαν να φωνάζουν και να οχλαγωγούν.
Οι επί καθήκοντι αστυνομικοί προσπάθησαν να εξηγήσουν στις γυναίκες ότι ο έλεγχος αποσκευών ήταν απαραίτητος για θέματα ασφάλειας, ωστόσο αυτές επιτέθηκαν σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να τις συλλάβουν.
Κατά τη διαδικασία σύλληψης τους, οι Ρωσίδες αντιστάθηκαν. Οι γυναίκες συνελήφθησαν για τα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του, πρόκλησης ανησυχίας και αντίστασης κατά τη σύλληψη.
Αργότερα την Δευτέρα (31/10) οι δύο γυναίκες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.
Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις