ΠΕΓΕΙΑ: Είχαν μεγάλο θράσος οι διαρρήκτες – Έκλεψαν την οικία 41χρονου - Μέχρι και το αυτοκίνητο του πήραν οι αθεόφοβοι!

ΠΕΓΕΙΑ: Είχαν μεγάλο θράσος οι διαρρήκτες – Έκλεψαν την οικία 41χρονου - Μέχρι και το αυτοκίνητο του πήραν οι αθεόφοβοι!

Χρήματα και ένα αυτοκίνητο έκλεψαν άγνωστοι από κατοικία στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 41χρονο ότι μεταξύ των ωρών 00.30 – 08.30 το πρωί του Σαββάτου (29/10) , άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στην Επαρχία Πάφου και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, μία τσάντα αξίας 600 ευρώ, προσωπικά του έγγραφα, καθώς και το αυτοκίνητο ενοικιάσεως με αριθμούς εγγραφής ZMHT 727, μάρκας NISSAN NOTE, χρώματος αργυρού, αξίας 8.500 ευρώ, αφού πρώτα έκλεψαν το κλειδί του.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στο μέρος και συνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE