Ο Εγκέλαδος «κτύπησε» - Νέος ισχυρός σεισμός στην Ιταλία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Εγκέλαδος «κτύπησε» - Νέος ισχυρός σεισμός στην Ιταλία -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, χτύπησε την Ιταλία στις 08:41 το πρωί της Κυριακής (30/10),

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το επίκεντρο εντοπίστηκε κοντά στην Περούτζια σε εστιακό βάθος 108 χιλιομέτρων, έγινε αισθητός στη Ρώμη και είχε διάρκεια αρκετά δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο, οι νέες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σεισμική δόνηση μεγέθους 6,5 της κλίμακας Ρίχτερ. Ο σεισμός σημειώθηκε στην ίδια περιοχή, η οποία χτυπήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Κεντρική Ιταλία, αφήνοντας πίσω του περισσότερους από 300 νεκρούς.

Αυτή την στιγμή δεν έχουν μεταφερθεί νέα για τραυματίες ενώ ο κόσμος έχει ήδη βγει στους δρόμους.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, λίγα λεπτά μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου, έκαναν λόγο για 7,1 Ρίχτερ, ωστόσο αυτή την στιγμή οι Αμερικανοί δίνουν 6,5 και η «Corriere Della Sera» στο 6,1.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στην πόλη Perci και σύμφωνα με το Reuters, έγινε αισθητός σε Ούμπρια και Ανκόνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE