Θρηνεί η Πέγεια -Γνωστός μουσικός το θύμα της ασφάλτου – Εκσφενδονίστηκε από το όχημα του

Θρηνεί η Πέγεια -Γνωστός μουσικός το θύμα της ασφάλτου – Εκσφενδονίστηκε από το όχημα του

Θρηνεί η κοινότητα της Πέγειας από το χαμό του 53χρονου Βρετανού Ramon Peter, ο οποίος είναι το νέο θύμα της ασφάλτου σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/10) στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, πρόκειται για Βρετανό μόνιμο κάτοικο Πάφου ο οποίος εργαζόταν ως μουσικός σε διάφορα υποστατικά της Πέγειας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στη 01:05 τα ξημερώματα (29/10) στη Λεωφόρο Μιχαλάκη Κυπριανού, στην Πέγεια, όταν ο 53χρονος, που είναι Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου που διέμενε στις θαλασσινές σπηλιές, ενώ κατευθύνετο προς το Κόραλ Μπέι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος προς αριστερά, παρεξέκλινε της πορείας του, εκσφενδονίστηκε από το όχημα του και  προσέκρουσε σε όχθο και ακολούθως ανετράπη σε παρακείμενο χωράφι.

Σύμφωνα με προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, φέρεται πως ο 53χρονος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας και έτρεχε με μεγαλύτερη ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο. 

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 53χρονος Βρετανός ήταν ανάπηρος καθώς τα δυο του πόδια ήταν τεχνητά.

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΦΟΣ: Νέο θανατηφόρο ατύχημα μέσα σε 24ωρες – Έκανε το μοιραίο λάθος ο οδηγός

*Φωτογραφία Αρχείου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE