Μπράβο της! Η 54χρονη σημαιοφόρος μητέρα τριών φοιτητών με βαθμό 19,5!

Μπράβο της! Η 54χρονη σημαιοφόρος μητέρα τριών φοιτητών με βαθμό 19,5!

Μητέρα τριών αγοριών που σπουδάζουν, ήταν η σημαιοφόρος του 3ου ΕΠΑΛ Πάτρας στην παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου και πραγματικά έκλεψε την παράσταση!

Σύμφωνα με το thebest, η κυρία Γιώτα είναι 54 ετών και με βαθμό 19,5 επελέγη από τους καθηγητές της να είναι η σημαιοφόρος του σχολείου.

Η ίδια, αποφάσισε να συνεχίσει το σχολείο λίγο μετά τα 50 οπότε και φοίτησε δυο χρόνια στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και πλέον περιμένει με αγωνία να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις.

goapztahht581377c56f774.jpg

«Ήταν όνειρο ζωής για μένα να οριστώ σημαιοφόρος. Από την πρώτη λυκείου παίρνω βραβεία και αριστεία αλλά ήταν κορυφαία στιγμή η σημαία. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι η γνώση δεν έχει ηλικία. Μόνο με όνειρα κι αγώνα πάει κάποιος μπροστά» λέει η ίδια.

Όπως ήταν φυσικό, το προφίλ της κυρίας Γιώτας στο facebook έχει γεμίσει συγχαρητήρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.