ΚΟΣΜΟΣ

«Είμαστε όλοι μέσα στα αίματα» - Ισχυρή έκρηξη στην Αττάλεια

«Είμαστε όλοι μέσα στα αίματα» - Ισχυρή έκρηξη στην Αττάλεια

Ισχυρή έκρηξη πραγματοποιήθηκε στην Αττάλεια σε κεντρική λεωφόρο της πόλης Κονά στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Οι λόγοι της έκρηξης δεν είναι ακόμη γνωστοί ωστόσο μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων σπεύδουν στην περιοχή.

Η έκρηξη πραγματοποιήθηκε στις 8.50 σε χώρο στάθμευσης ενός κτιρίου και ακούστηκε μέχρι το κέντρο της πόλης.

Ο ανταποκριτής ειδησεογραφικού πρακτορείου DHA μετέδωσε ότι είδε ένα διαλυμένο αυτοκίνητο και πολλούς ελαφρά τραυματίες. Από την έκρηξη έπαθαν ζημιές τέσσερα αυτοκίνητα και ένα κτίριο, όπως μετέδωσε. Οι μη τραυματίες αναμένουν μπροστά από ένα βενζινάδικο που βρίσκεται δίπλα από το κτίριο. Το κτίριο έχει εκκενωθεί και έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα στην περιοχή. 

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που εργαζόταν εκεί δήλωσε ότι δεν κατάλαβαν τί είδαν και πως ξαφνικά όλα τα τζάμια του κτιρίου έπεσαν. Όλοι έβγαιναν έξω με κραυγές τρόμου.

«Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τρομοκρατική ενέργεια, μπορεί να ήταν και ατύχημα. Δεν κινδυνεύει κανενός η ζωή», δήλωσε ο Δήμαρχος της Αττάλειας Μεντερές Τουνέλ σχολιάζοντας την ισχυρή έκρηξη που έγινε σήμερα το πρωί στην Αττάλεια.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Έπεσαν όλα τα τζάμια, είμαστε όλοι μέσα στα αίματα».

*φώτο αρχείου

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top