ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγός έστειλε στο νοσοκομείο δυο γυναίκες αφού πρώτα «καρφώθηκε» σε σταθμευμένο όχημα – Η ένδειξη αλκοτέστ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Οδηγός έστειλε στο νοσοκομείο δυο γυναίκες αφού πρώτα «καρφώθηκε» σε σταθμευμένο όχημα – Η ένδειξη αλκοτέστ

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα το βράδυ του Σαββάτου (22/10) στη Λάρνακα αφού οδηγός που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλης αποφάσισε να πάρει το τιμόνι στα χέρια του.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 39χρονος και ενώ βρισκόταν στην οδό Ζακύνθου, να συγκρουστεί με σταθμευμένο όχημα. Στην συνέχεια κινήθηκε αριστερότερα προσκρούοντας έτσι σε διερχόμενο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες.  

Οι δυο κοπέλες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η οδηγός απολύθηκε αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες ενώ η συνοδηγός κρατήθηκε για περαιτέρω παρακολούθηση.

Ο 39χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με την ένδειξη να δείχνει 117 mlg αντί 22.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE