Χειροπέδες σε Λευκωσιάτη για ναρκωτικά – Καταλυτική η έρευνα στο σπίτι του

Χειροπέδες σε Λευκωσιάτη για ναρκωτικά – Καταλυτική η έρευνα στο σπίτι του

Στη σύλληψη 51χρονου κατοίκου Λευκωσίας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, της σύλληψης του 51χρονου, προηγήθηκε έρευνα στην οικία του, δυνάμει δικαστικού εντάλματος. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ποσότητα κάνναβης, βάρους 70 γραμμαρίων περίπου, ένας πλαστικός σπαστήρας, με ίχνη κάνναβης, δύο χειροποίητα τσιγάρα, τα οποία περιείχαν βιομηχανικό καπνό και ποσότητα κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €900.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE