ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταστηματάρχης μοτοσυκλετών έμεινε άναυδος όταν άνοιξε το μαγαζί του το μεσημέρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταστηματάρχης μοτοσυκλετών έμεινε άναυδος όταν άνοιξε το μαγαζί του το μεσημέρι

Ιδιοκτήτης καταστήματος μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού έμεινε άναυδος όταν άνοιξε το μαγαζί του το μεσημέρι του Σαββάτου 22/10.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι απουσίαζαν από το κατάστημα του δυο μοτοσυκλέτες.

Ο ίδιος θεωρεί ότι οι δράστες προέβησαν στην διάρρηξη μεταξύ των ωρών 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής 21/10 με 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε σήμερα στην Αστυνομία, από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, κλάπηκε μια μοτοσικλέτα μάρκας Kawasaki NINJA ZX-10R, χρώματος πράσινου, με αριθμούς εγγραφής MBZ123 και μια μοτοσικλέτα μάρκας HONDA CB1000RA, χρώματος μαύρου, με αριθμούς εγγραφής KWU831.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

                

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".

BEST OF TOTHEMAONLINE