ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε ηλικιωμένο – Προέκυψε μαρτυρία ότι έσπασε 25 αυτοκίνητα έξω από κοιμητήρια!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε ηλικιωμένο – Προέκυψε μαρτυρία ότι έσπασε 25 αυτοκίνητα έξω από κοιμητήρια!

Στη σύλληψη ενός προσώπου που φέρεται να είναι υπεύθυνο για κλοπές και κακόβουλες ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από κοιμητήρια σε διαφορετικές χρονικές περιπτώσεις προχώρησε η Αστυνομία

Συγκεκριμένα το Γραφείο Τύπου αναφέρει:

Συνολικά 25 υποθέσεις πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και κλοπών από αυτοκίνητα, που συνέβησαν μεταξύ των ημερομηνιών 27 Ιανουαρίου και 19 Σεπτεμβρίου 2016, σε ανοικτό χώρο, περιμετρικά κοιμητηρίου στη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία.

Από τις εξετάσεις του ΤΑΕ Λάρνακας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 65χρονου κατοίκου Λάρνακας. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.