«Μαύρα μαντάτα»: Πέθανε σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έκανε μεγάλη καριέρα στην Κύπρο – Ήταν μόλις 49 ετών

«Μαύρα μαντάτα»: Πέθανε σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έκανε μεγάλη καριέρα στην Κύπρο – Ήταν μόλις 49 ετών

Μόλις στα 49 του χρόνια ο σπουδαίος αυτός ποδοσφαιριστής έφυγε από τη ζωή. Μόλις προχθές ο Αντρέας Πογιατζής μέσα από την εκπομπή του τον εκθείαζε και μιλούσε για ένα από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από την Κύπρο.

Πέρασε από τις ομάδες του Άρη, της Ανόρθωσης και της ΑΕΛ, έχοντας το παρατσούκλι «δάσκαλος», λόγω της πολύ καλής τεχνικής του κατάρτισης και της φυσιογνωμίας του στη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE